Spansk omelet

Hov, så er det sommer. Var det ikke vinter for et par uger siden?
SÅ skal jeg også have mig den allerbedste sommerlige omelet. Og med basilikum og persille af egen avl 😀 :


Spansk omelet
2 personer
Lidt bacon i tern (eller undlad for en vegetarret)
2 røde  snackpeberfrugter
En håndfuld frosne ærter
150 g kogte kolde kartofler i skiver
1 spsk olie
4 æg str. M/L
Salt og peber
Frisk basilikum og persille
Cherrytomater i små både. Enten til servering eller kom dem i omeletten samtidig med peberfrugterne.
Til servering: Fetaost og agurk i tern og evt. tomater.

– Steg baconen let og tag den af panden.– Hak peberfrugten i passende små stykker.– Svits kartoflerne på panden i 5 min.


– Tilføj peberfrugt og ærter (og evt. tomater) og steg i 2 min.


– Kom baconen på panden også.


– Pisk ægget sammen, tilføj 10 ml vand, salt og peber.


– Hak krydderurterne og kom dem i æggeblandingen.

– Kom æggeblandingen på panden og tilt panden, så
æggeblandingen bliver godt fordelt mellem grøntsagerne.
– Steges ved medium varme i 2-3 min. 
– Vend om (eller læg
låg på, hvis din pande har låg), og steg et par minutter mere.
– Server med fetaost og agurk i små tern (og små tomater i både).

Nydes gerne med et stort glas iskoldt vand, der har trukket med limeskallerne fra den der hindbærsorbet, man også kom til at lave i går :D.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *