Ok så, squash kan faktisk spises
Og jeg elsker at vise R de mange forskellige slags frugt og grønt. Vise ham nye slags grønt og kunne gøre grøntindkøb til en tur i oplevelsesland, smage på melonerne og få ananas og skoleagurker til R af de servicemindede butiksassistenter.
MEN så står man der med det, og får det ikke brugt. Jeg mangler ofte nogle flere opskrifter i mit repertorie end de samme to, som jeg altid laver med en grøntsag, der er lidt speciel for mig.
Så jeg har sat mig for at at udforske mulighederne med grøntsager noget mere. Samtidig håber jeg at kunne give grøntsagerne hovedrollen i aftensmaden og gøre kødet til tilbehør.
I aftes lavede jeg en salat med squash. Og det er vist den første gang, jeg nogensinde har smagt squash på en måde, som jeg faktisk synes var lækker. Ellers synes jeg oftest, at det bare er en lidt bitter og tør agurk.
Men det her holder!
– Squashene koges i saltet vand. De skal ikke have ret længe, bare lige begynde at blive bløde.
– Feta-nøddeblandingen fordeles over.