Kjole bare en anelse større – Dress just a tad larger

Denne kjole hoppede nærmest op i armene på mig, da jeg fandt den i genbrugsforretningen. Den var så meget mig (beklager kvaliteten af billederne. Jeg har kun et ret dårligt mobilkamera i øjeblikket).
Men kjolen var for lille. Det kan godt være svært at se på billedenre, men når jeg bevægede mig ville den kravle op, fodi den var for lille omkring hofter og bagdel, og den maste mine bryster flade.

This dress was screaming to be mine, when I found it in the charity store. So much my style!
(Sorry for the low photo quality. I only have a crappy phone camera at the moment, and November light doesn’t help).
But it was too small. Difficult to see in the photos, but when I moved it would crawl up because it was a little to narrow around my hips and butt, as well as squeezing my bust awkvardly flat.

Heldigvis havde den rigeligt med sømrum, så jeg lagde den ganske simpelt ud. Det tog 15 minutter, hvoraf de fleste blev brugt på a pille den gamle søm op. Og nu har jeg en kjole, der passer mig perfekt. 
Fortunately it had a very generous seam allowance, so I simply let it out at the sides, and 15 minutes later (most of those spend unpicking the old seam) the dress fit me perfectly. 

Nå ja, og den havde en billig glimmerknap i halsudskæringen. Den fjernede jeg og syede stroppen fast. Oh and it had a cheap looking sparkly button at the neckline, which I removed and I simply sewed the neckline strap closed.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *