Urtethe, der ikke smager af akvarie

Jeg er helt vild med den urte-the, der hedder Cool Mint. Man ville ikke gætte at det “kun” er urter. Der er lakrid, æblestykker, pebermynte og citrongræs i og den smager fantastisk.

Jeg har fået anbefalet nogle flere urte-theer, som har de samme gode karakteristika:
– At de ikke smager af akvarie eller tørt ukrudt,
– At de er lækre og luksusagtige og
– At de ikke føles som en udrensnings-faste-kur fra 70’erne.
– Og at de er the-agtige (hvad det så end vil sige ).

Her er en lille liste af theer, folk mener jeg absolut må prøve:
– Marcussens universal-the med en smule lakridsthe i. Både varm og kold.
– Yogithe ved navn Sweet Chili
– Løv Organic
– Himmelsthe
– Husets urte-the (fra Tiger)
– Sundhedsthe (også Tiger)
– Alt fra Pukka the

(Jer der også læser hvad jeg skriver inde på Slyngebarn, vil muligvis opleve lidt dejavu i den nærmeste fremtid. Jeg hiver lidt fra mine tråde herind, så jeg nemmere kan finde info igen og kan gemme de små historier om R).

2 Comments

  • jeg er fuldstændig enig med dig…
    Cool mint er en fantastisk fremragende the, også en af mine absolutte yndlinge :o)

  • Jeg vil sige at med Pukka skal man nogen gange absolut følge hvor lang tid de skal trække, der er en the fra dem – Cleanse tror jeg. Brændenælde, fennikel og andet, men den SKAl trække i de der 5-6 minutter, ellers smager den bare af græsplæne og det er sq lidt trist for når den har trukket som den skal er det faktisk en rigtig dejlig the. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *