Slut med rod ved vasken

Et område af min bolig, der altid har irriteret mig er vasken, den var bare aldrig rigtig ren eller ryddelig. 
Nu er jeg begyndt at give den en god rengøring om aftenen. Ikke det vilde, bare ren, det tager et minut eller to.
Det er altså rart at stå op til, og andre i familien smider ikke alt muligt i vasken, når den er ren, men skyller det af og sætter det faktisk væk.
Men så var der også området omkring vasken: Karkluden, opvaskebørsterne, skrubbebørsten, der altid lå og rodede og aldrig blev helt rene eller tørre, og blev flyttet rundt konstant. Jeg har godt nok en køkken-ting-holder, men den er bare alt for lille.

Og så er de den der opvaskemiddel-flaske som altid blev stoppet, og man kom til at bruge for meget, når man vendte den på hovedet for at få noget ud.

Men her den anden dag fandt jeg et badeværelsessæt i IKEA, som hedder LIMMAREN. Det passede perfekt til at være køkkensæt. Opvaskemiddel i sæbebeholderen, skrubbebørsten i sæbeskålen, og så købte jeg en lille vase, som opvaskebørsterne kan stå i.
Karkluden kan nu få karkludeholderen for sig selv og bliver rent faktisk tør.
Jeg købte en firkantet lyseblå tallerken til at stille det hele på, den passer godt til vores køkken. Man kunne bruge hvilken som helst slags og farve fad eller flad tallerken, som kan tåle vand. Fordi LIMMAREN er ufarvet glas, passer det til alt. 
Og så er vores bordplade meget mere ryddelig nu, og nemmere at gøre rent. Det er sgu egentlig meget rart.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *