Variationer

I går lavede jeg nogle variationer over nogle af opskrifterne her fra bloggen.

– En af de variationer af fuldkornsmuffins‘ne som jeg har beskrevet, nemlig rødbede-choko-muffins. Det lyder som en sær kombination, men de fungerer virkelig godt sammen (og blev endnu en gang overrasket over, hvor hurtige de muffins er at lave).

Jeg brugte grahamsmel og tilsatte lidt 70% chokolade hakket i små stykker. Jeg brugte 50 g farin og udelod sukkeret. Lækre, saftige, kakao-rødbedesmagende og ikke mindst mættende muffins.

Jeg havde et spidskål liggende, som jeg ikke kunne finde ud af, hvad jeg skulle bruge til. Men så kiggede jeg min egen opskriftssamling igennem og….
– Madtærte, denne gang med spidskål og skinke.
Tærten havde en mild og delikat og distinkt smag. Namnam, den forsvandt på sekunder 😉 og jeg er glad for at have fundet en god, moderne brug af kål (for jeg er ikke vild med gammeldags pruttekål….).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *