Selvforsyning

Så var det tid til at stikke mjøden om:

Det er bare en grundmjød, altså uden tilsætning af nogen som helst bær, krydderier eller andet.
Den er endnu noget ufærdig, selvfølgelig, men den smagte faktisk ok. Og det, skal man forstå, er ret vildt, for de kan nogen gange smage aldeles afskyeligt, inden de har lagret. Så jeg glæder mig til at smage den, når den engang er færdig (om et års tid).

Og så har jeg lavet en ordentlig spand æblemos. De ryger i fryseren og så er de lige til at tage ud, når man har lyst til at lave æblekage eller måske en karryret med æblesovs.
Der er i alt ca. 6,5 kg, og der er forskellige mængder i poserne, så det passer til forskellige retter og kager, fra 300 g til 800 g pr. pose.

Og så i øvrigt AV! Jeg har normalt en del smerter i fingre og håndled samt tennisalbue i begge albuer (og andre steder, men det er ikke relevant her), men alligevel skulle jeg absolut gøre dette.
I guder, hvor er jeg dum! Jeg var tvunget til at lave stort set intet de næste 4 dage…og jeg er altså bare ikke “sumpe TV”-typen. Ih altså!

Men jeg fik da læst en masse havebøger og planlagt hvad der skal plantes og hvor, hvilke jorddækker til at kompensere for, at jeg ikke kan luge ret meget og hvordan der skal designes, så haven bliver fed for min lille søn R.
Suk! Når jeg bliver rig (dvs. aldrig) så vil jeg have en fastansat handyman ;), til at udføre alle de projekter som min krop forhindrer mig selv i at udføre.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *