Frø- og tudsehus – Frog and toad house

NB: Billeder og video af frøer og tudser. Jeg har haft en tudse i min have i et par år, men nu er der flyttet flere tudser og frøer ind.

Efter jeg lavede min havedam (den kommer der flere indlæg om) havde jeg smidt en rest havedamsfolie i et hjørne. Mørkt og vandtæt i det køligste og mest skyggede sted af haven. Perfekt bolig for padder, så de flyttede allesammen ind under den.

Men det var altså ikke meningen at folien skulle blive der. Jeg har andre planer for den, og jeg vil også gerne have planter i det hjørne. Så jeg byggede et simpelt frøhus ud af mindre folierester og fliser. Jeg vil endda argumentere for at det er en opgradering af deres bolig. 😎

TW: Pictures and video of frogs and toads. 

I’ve had a toad in my garden for a few years, but now more toads and frogs have moved in. 

After I made my garden pond (there will be several posts about it), I had thrown some leftover garden pond foil in a corner.  Dark and waterproof in the coolest and most shaded part of the garden.  Perfect habitat for amphibians, so they all moved under it. 

But the foil was not meant to stay there.  I have other plans for it and I also want plants in that corner.  So I built a simple frog house out of smaller foil scraps and tiles.  I would even argue that it is an upgrade to their home. 😎

2 Comments

 • Det ser superspændende ud, men jeg tror der er gået noget galt med denne post. Der er én suprekort video (2 sek) af et stykke krøllet folie og ét billede af to fliser. Det er – synes jeg i hvert fald – ikke helt nok til ar se, havd du gjorde. Jeg har nemlig forsøgt at bygge tudsehuse i flere år – tudsen synes bare ikke lige det er noget for ham (den er ret lille, så ham) og jeg har et stykke læs bassinfolie ligge og flyve rundt 😉

  • Hej Charlotte
   Tak for at gøre, mig opmærksom på at jeg kun havde uploadet en del af videoen. Det er nu rettet. 😊

   Og angående kommentarer har jeg haft et stort problem med spam, så jeg slog for nylig opslagsgodkendelse til… og glemte prompte at jeg havde gjort det.
   😅
   Tak for din vedholdenhed.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *