Biodiversitet i min have

Det er egentlig ikke fordi jeg går op i blomster son sådan, eller om de er pæne. Men jeg går op i biodiversitet. Efter at jeg har udlagt det bagerste af min have til vild eng og sået vildfrøblanding, har jeg opdaget planter/blomster, jeg ikke har set før. Og fik også lyst til at finde ud af, hvilke de var, som jeg allerede havde. Så jeg besluttede mig til at tjekke og dokumentere dem.

I don’t care too much about flowers, whether they’re pretty.  But after I have laid out the back of my garden and wild meadow, and sowed wild seed mix, I have discovered plants/flowers I have not seen before. And I also got curious about the ones I already had. So I decided to check and document them.

De der er kommet af sig selv. / The ones that showed up on their own.

Dem jeg tror stammer fra vildtfrøblandingen/ The ones I think comes from the wild seed mix.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *