Fra bukser til shorts

Jeg er begyndt at være kreativ igen med både syning og alle mine andre hobbier. Det hele døde lidt under pandemien og en langvarig fleksjobsafklaring for mig. Jeg er blandt andet i færd med at lime en gammel trampolin sammen til at blive en pergola.

Og omsy herreshorts så de bliver høje nok til at dække min bagdel.

Og noget med at lave en mobil strandstol ud af min cykeltrailer.

Jeg har skrevet en masse om barfodssko på Instagram og andre steder i mellemtiden, og det kommer jeg også til at gøre her.

_______

Nå, men varmen kom jo hurtigt og sønnike manglede pludselig shorts. Jeg kunne bare have købt ham nogle. Men dels foretrækker jeg at holde vores forbrug af nyt tøj nede – det er en meget miljøbelastende industri.

Og dels er han også igang med et vækstspring, og voksede ud af flere par udmærkede bukser, som han stadig passede i livet. Og han foretrækker at shorts går ned over knæene, hvilket er nemt at customize, når man laver dem selv af bukser.

Så klip, zig-zag, fold om, sy. Og nu har han flere shorts. Mon ikke flere bukser kommer under saksen også, varmen ser ikke ud til at gå nogen vegne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *