Smuk grøn kjole – minus stram halsåbning

Original(t) Space Invaders, 1979.
Var med sønnike til et gamer-con.
My son and I went to a gamer con. 

Jeg var vild med design, pasform og farve på denne kjole, og den var endda min størrelse. Men den havde en slags halterneck, som sad ret tæt om halsen. Og jeg hader at have noget der strammer ved halsen.
I loved the design, the fit, and the colour of this dress, and it was even my size. But it had a tight halterneck-like neckline. I hate when something is tight around my neck.

Foran klippede jeg simpelthen stroppen op, og sømmede den.
I cut away the strap in the front and hemmed the edges.

Bagpå klippede jeg også stroppen af (jeg fik ikke taget førbillede af ryggen, men det var det samme som foran).  Jeg fandt et flot matchende stykke bånd, som jeg knappede på de eksisterende knapper. Det kan skiftes ud efter lyst med andet, der knappes på.
In the back I also cut the strap off (I forgot to take a before photo of the back, but it was like the front). I found a pretty piece of ribbon which I buttoned to the existing buttons. It can be replaced as desired.

Meget mere behagelig om halsen. Og jeg kan have en bh med stropper på, uden at det er særlig tydeligt. Nu mangler jeg bare en fest! 🙂
Much more comfortable around the neck. And I can wear a bra with straps without very visible straps. Now all I need is a party! 🙂 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *