Reparer dit tøj

I stedet for at smide ting ud, hvis de får et lille hul, en flænge, taber knapper, så lær dig selv simple teknikker til reparation. Det gør en stor forskel for miljøet (den enkeltstående ting, der bruger flest ressourcer er produktion af beklædning), og så er det bare så tilfredsstillende at kunne fikse sine ting selv.

Mine yndlingssokker (som jeg selv har strikket). Desværre var de slidt helt igennem på sålerne.

Det gav mig en chance for at øve mig i gammeldags strømpestopning. Det var sjovt, og det holder virkelig godt.
Stoppesvampen mellem mine fødder, har været min oldemors.
Den oldemor som jeg er opkaldt efter. Jeg værdsætter virkelig følelsen af kontinuitet, af tradition og at kunne mindes tidligere generationer på den måde.

Min vaskemaskine har en sund appetit. Og ja, bh’en var i en vaskepose. Og nej, jeg kommer ikke til at vaske mine bh’er i hånden.

Ikke den smukkeste reparation jeg nogensunde har lavet, men nu er bh’en brugbar igen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *