Madplan 5

Hver uge en dag med hver af: Vegetar, fisk, rugbrød, dobbelt portion, rester, noget nyt.

Mandag: Stegte auberginer med ris, sesam og syltet ingefær (vegetar).
Ufattelig ufotogen ret, den burde nok have et fotogent stykke grønt ovenpå. Men det smagte fantastisk. Opskriften er fra ‘Spis grønt hele ugen.’

Tirsdag: Rester fra mandag.
Onsdag: Macaroni og ost + peberfrugt (ny).
Torsdag: Rugbrød.
Fredag: Pasta og kødboller (dobbelt portion kødboller).

Lørdag: Spyd med blandet grønt og kød.

Søndag: Pitabrød med grønt (lavede rigeligt lørdag) + den halvårlige dåse tun (og der var endda lidt kødboller tilbage også).

Sådan en blev der også plads til i løbet af ugen 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *