Påskeris

Mit kamera er afgået ved døden så i må nøjes med mobilbilleder i et stykke tid.
Vi har lavet et påskeris. 
Man tager et fastelavnsris, som 5-årig meget nødigt vil skilles fra, tilsætter et par pilegrene fra forårsstudsningen af pilehytten og pynter med 24 påskeæg.
Det har muligheder, det her ;-). Man kunne fortsætte med sommerpynt, høstpynt, julepynt…indtil grenene ikke kan ses og knækker under vægten. Og han forstår at spare, hehe, hvorfor bruge nye grene hver sæson ;).

2 Comments

  • De er designet af en fyr, der hedder J.P. Koch, og jeg har læst mig til at han har bygget omkring 20% af Odenses boliger. Så det er svært at løbe fra at man kommer fra Odense, når man bor i et Kochrækkehus. Der er dog vist også bygget nogle i Århus og lidt i andre jyske byer.

  • Skønt han ikke vil smide ud, men alligevel 🙂
    Hver eneste gang jeg ser noget fra dit hjem på din blog, tænker jeg på min søster. Hendes hus ligner til forveksling dit 🙂 lidt sjovt.
    Kommer du fra Odense?
    haha
    KH Micha

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *