Kål = pasta

Nu skal det jo ikke gå op i tøjomsyninger det hele her på bloggen (men min garderobe er glad lige nu).

Jeg har lavet en af mine yndlingsretter Ovnstegte grøntsager med bacon og cremet pasta.

Jeg spiser ikke så gerne hvide kulhyrater, så jeg erstatter ofte pasta med kål. Jeg bruger gerne spidskål, som har en mild smag. Jeg overhælder det strimlede kål med kogende vand og lader det dryppe af, og så er det mildt og blødt i smagen.

Jeg var kommet til at købe et hvidkålshoved, de koster jo ingenting, men kunne ikke rigtig komme i gang med at bruge af det. Jeg er panisk angst for hvidkål, den krasse, bitre smag, og så….pruttekål. Men nu havde jeg jo købt det.
Jeg lavede kogende-vand-tricket med det, uden de store forventninger. Men det virkede! Mild og rar og ydmyg kål. Ikke rå, men heller ikke kogt til vammelhed. Bare mild og uanmasende og let al dente.

Og hvidkål er billigere end spidskål = endnu en måde at spare et par kr. på.
Mor er tilfreds 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *