Småting

Jeg har fået syet et par småting henover årets første måneder. En del jeg ikke rigtig gider lægge billeder ud af: Syet nogle ting ind fra str. 38 til 36 fordi jeg har tabt mig, syet knapper og løkker fast/på/i, repareret børnebukser, customized forskellige ting fra min garderobe, så de har en bedre pasform/passer bedre i længden/m.m., og tilpasset et gardin, så det kunne hænge et nyt sted.
Men der er da lidt, jeg gerne vil vise frem:
Top i tynd jersey. Overskæringen er kantet med foldeelastik (som ikke er foldet). Selvpåhittet mønster.

Jeg købte denne jakke/regnfrakke til 35 kr. brugt

…og syede den 2 størrelser ind, syede den ind i taljen og lagde den op i ærmelængde og kropslængde, så den passer mig bedre og er lidt mere fiks.

Jeg har købt snitmønstrene Onion 2001 og Onion 2007.

 

Jeg er nemlig blevet lidt forelsket i jerseystof, og må jo hellere finde nogle ting at bruge det til. Mønstrene er begge til kjoler i strikstof/strækstof, den ene med tilsatte ærmer og den anden med raglan.

Jeg har fundet lidt restestof frem og er igang med at lave prøver af mønstrene.
Det er vist meget godt; Jeg kan allerede nu se, at jeg skal have en størrelse mindre, end jeg plejer at bruge (og faktisk gerne mere end det, svarende til at jeg også undlader sømrum) i Onions mønstre.

Jeg har haft den røde, 2001, på her halvvejs. SÅ lækker at have på. Det kommer totalt til at være mit yndlingsmønster, når jeg lige har luget ud i børnesygdommene.

Onion 2001 undervejs.

2007 er kun lige knap syet sammen, så den kan jeg ikke udtale mig så meget om endnu, men den virker ligesom den anden meget stor i størrelsen, så også den skal nok gøres en størrelse mindre.

Onion 2007 undervejs (model A, uden overskæring).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *