Engelsk mad, når det er godt
Englænderne har en noget speciel madkultur. Men de her yorkshirepuddinger med pølser i, er faktisk helt spiselige, lækre endda – hvem ville have troet det om engelsk mad 😉 – og R synes, at de er sjove.
De smager lidt som hotdogs. Jeg overvejer at erstatte noget af melet med groft mel næste gang.
Mini Toad-in-a-hole
2 tsk.
3 pølser
1 spsk olie
4 spsk mel
1 æg
60 ml mælk
Salt
Grønne bønner (ved siden af)
2 tsk.
3 pølser
1 spsk olie
4 spsk mel
1 æg
60 ml mælk
Salt
Grønne bønner (ved siden af)
Tærteforme, ramekiner el.lign. på ca. 10 cm i diameter.
– Tænd ovnen på
220 C.– Del pølserne midt over.– Pensl to små tærteforme medolie.
– Kom pølserne i de tomme forme og ovnsteg dem i 5
min.
min.
– Pisk mel, mælk, æg og en knsp salt sammen. Pisk
mælken i lidt efter lidt, til dejen er jævn.
mælken i lidt efter lidt, til dejen er jævn.
– Tag tærteformene ud af ovnen, hæld dejen over
(jeg foretrækker at løfte lidt op i pølserne, så der også kommer dej under
dem).
(jeg foretrækker at løfte lidt op i pølserne, så der også kommer dej under
dem).
– Kom hurtigt formene tilbage i ovnen og bag i 15 min,
til dejen er hævet og gylden.
til dejen er hævet og gylden.
– Løsn dem med en kniv og sæt dem over på en
tallerken.
tallerken.
Server med dampede grønne bønner med smør (og baked beans, hvis det skal være helt rigtigt).