Tortellini er nu ikke så slemt igen

Det var sørme lækkert! Hermed en ret der skal laves igen og igen.


Cremet tortellini med bacon og tomat
4 personer

500g tortellini
1/2 liter fløde eller et
surmælksprodukt
1 dåse hakkede tomater
3-5 spsk hvidvinseddike
500g bacon
500 champignoner
4 fed hvidløg
Parmesan (eller anden smagfuld ost)
Basillikum
Timian
– Sæt vand over til tortellini.
– Skær bacon ud i medium store
stykker, og steg på pande.
– Champignoner skæres i skiver, og
hvidløg presses/skæres, og det hele kommes i panden til baconen.
– Lad det stå indtil champignonerne
afgiver væske, og put en dåse hakkede tomater i.
– Hæld hvidvinseddike, basillikum,
timian, lidt salt og peber i, og lad det koge, indtil det meste af væsken fra
tomaterne er fordampet.
– Put parmesan og fløde i, og lad det
simre på lav varme til det er jævnet, 15-30 min.
– Smag evt. til med hvidvinseddike,
parmesan og urter.
– Kog tortellinierne i 5-7 min. så de er klar når saucen er færdig. Bland tortellinierne i saucen.
– Server med frisk basillikum og
parmesan på toppen. 

One Comment

  • Det lyder godt nok godt! 🙂

Leave a Reply to Emma Cancel reply

Your email address will not be published.