Tortellini er nu ikke så slemt igen
Det var sørme lækkert! Hermed en ret der skal laves igen og igen.
|
|
Cremet tortellini med bacon og tomat
4 personer
500g tortellini
1/2 liter fløde eller et
surmælksprodukt
surmælksprodukt
1 dåse hakkede tomater
3-5 spsk hvidvinseddike
500g bacon
500 champignoner
4 fed hvidløg
Parmesan (eller anden smagfuld ost)
Basillikum
Timian
– Sæt vand over til tortellini.
– Skær bacon ud i medium store
stykker, og steg på pande.
stykker, og steg på pande.
– Champignoner skæres i skiver, og
hvidløg presses/skæres, og det hele kommes i panden til baconen.
hvidløg presses/skæres, og det hele kommes i panden til baconen.
– Lad det stå indtil champignonerne
afgiver væske, og put en dåse hakkede tomater i.
afgiver væske, og put en dåse hakkede tomater i.
– Hæld hvidvinseddike, basillikum,
timian, lidt salt og peber i, og lad det koge, indtil det meste af væsken fra
tomaterne er fordampet.
timian, lidt salt og peber i, og lad det koge, indtil det meste af væsken fra
tomaterne er fordampet.
– Put parmesan og fløde i, og lad det
simre på lav varme til det er jævnet, 15-30 min.
simre på lav varme til det er jævnet, 15-30 min.
– Smag evt. til med hvidvinseddike,
parmesan og urter.
parmesan og urter.
– Kog tortellinierne i 5-7 min. så de er klar når saucen er færdig. Bland tortellinierne i saucen.
– Server med frisk basillikum og
parmesan på toppen.
parmesan på toppen.
Det lyder godt nok godt! 🙂