Ravelry

Så har jeg endelig fået nusset mig omkring at lave mig en profil på Ravelry – et nnyt online håndarbejdscommunity (strikning/hækling). Det fungerer lidt ligesom Myspace/Facebook, med det twist at man kan lægge info ind om projekter, og hvad man af garn og pinde. Det er en total fed måde at holde overblik over hvad man har, hvad man vil og har lavet og ikke mindst: hvordan andre har lavet noget tilsvarende.
Jeg har fotograferet og beskrevet nogle af mine projekter. Det der med at lægge min garn-samling (stash) ind, bliver nok ikke lige i morgen, jeg tror jeg har omkring 50 kg garn…..

In English:
Finally I got around to using my Ravelry-account. Ravelry is an online knitting/crocheting-community, if there is anyone outthere who haven’t heard about it yet. It works a bit like MySpace/Facebook, but you can add decriptions and picture of your projects and of your needles and stash. It is a great way to keep track of what you have, what you want to do and have done and not least: how other people have done similar projects.

I have been photographing and describing some of my projects. The part of adding my stash, well it wont happen tomorrow, I think I have in excess of 50 kg of yarn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *