Jeg er tilbage!/I’m back!

Flytning er overstået, det er super endelig at være flyttet sammen med kæresten og jeg ææælsker den nye lejlighed.
Det meste udpakning er overstået og de fleste julegaver er købt, så nu har jeg plads i hovedet til andre ting, at blogge f.eks. 🙂

I tror det er løgn: På mystisk vis fandt mit bortkomne kamera hjem til mig efter 3 måneder! Det er nok det mest usandsynlige der er sket mig i lang tid. Min blog ville bare ikke fungere uden billeder, så nu har jeg også lyst til at blogge igen.

Det er så lækkert endelig at have tid til at lave håndarbejde igen, jeg har virkelig savnet det:
– Jeg er i gang med et par nålebundne sokker til Jokum, jeg har fundet det blødeste uldgarn til dem, det er en ren fornøjelse at binde med.
Her er da jeg havde bundet forfoden. Jeg binder dem samtidig (en omgang på den ene, en omgang på den anden). På den måde er jeg sikker på at det bliver ens: – Jeg er også i gang med en særk til kærestens lillesøster, det bliver sjovt at sy ”skræddersyet” (fashioneret tror jeg det hedder) vikingetøj til andre end mig selv. Jeg har syet rusbukser og kofter til mænd, men kofter skal bare være lige op og ned (bortset fra kilerne) og rusbukserne skal bare være så store som muligt. Men særken skal jo tilpasses hendes krop og sidde til på den rigtige måde.
– Og så er jeg i gang med en ting til min mindste lillesøster, men det er en hemmelighed endnu…noget med kaninskind.

In English:
The move is done!

It’s so lovely to have finally moved together with my boyfriend:):)…and I looove the new apartment.
Most unpacking is done, and most yule-presents have been bought, so now I have room in my head for other things, e.g. blogging.

You wont believe it: My camera found its way home to me 3 months after I lost it at a bowling alley. That is probably the most unlikely thing that has happened to me in a very long time. My blog just wouldn’t work without pictures, so now I feel like blogging again.

I finally have time to do crafts again, I have mised it a great deal:
– I’m making a pair of nålbinded socks for Jokke. I have found the softest woolyarn ever, it is pure pleasure to bind with it.
The picture shows them when I had made the toe part. I make both socks at the same time (one round on the first sock, one round on the second sock). That way I’m sure that they turn out similar to each other.
– I am also making a shift for my boyfriend’s little sister, I like the challenge of making ‘”tailored” vikinge clothes for someone other than myself. I have made Rus pants and blouses for men, but the blouses are just straight up and down /(except for the gussets) and Rus pants should just be as big as possible. Utthe shift has to fit her body and fall in the right way.
– And then I’m making something for my littlest sister, but that is a secret for now…something with rabbit fur. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *