Strikket taske og drage / Knitted bag and dragon

Jeg har strikket lidt her henover den kolde(re) periode. Det er egentlig ikke indenfor denne blogs formål (strik er ikke kendt fra før sen middelalder), men det er jo mig der bestemmer hvad jeg poster 😉

Jeg har lavet en lille taske. Jeg nuppede et nøgle fra mit lager og strikkede ud i det blå (det lilla egentlig…), mønsteret er far en gammel bog med strikkemønstre jeg har liggende. (picture1,2,3):Jeg er næsten færdig med en drage til min lillesøster. Mønsteret er Aussie Jean’s “Dorina Dragon”. Her er alle delene bortset fra maven. Mangler lige lidt tilbehør til den, så kan jeg gøre den færdig…(shhhh, hun ved at hun får en drage, men ikke præcis hvordan den ser ud, så jeg kan ike sige for meget :), (picture4):

In English:
I have been knitting a little in this (supposedly) cold period. Really it’s not within the purpose of this blog (knitting is not known from before late medieval time), but I decide what gets posted on this blog 😉

Pictures1,2,3: I have made at little bag. A took a skein from my stash and knitted away with a pattern from an old knitting pattern book I have. I’m quite pleased with it, especially because it can look very small, but nevertheless has space for suprisingly much.

Picture4: Almost finished with a dragon for my little sister. The pattern is Aussie Jeans “Dorina Dragon”. Here is all the parts exept for the belly. Only short of a few accessories in order to be able to finish it.

3 Comments

 • Det er under “About me”.
  Vælg “view my complete profile”.

 • Hej anonyme strikke-entusiast

  Jo det kan da sikkert godt lade sig gøre. Send mig en email (se under min profil for adressen), så finder vi ud af noget.

 • Hej. jeg faldt lige over din blog. jeg har ledt efter et dragemønster længe, ville det være muligt at få dit?

  Hilsen
  en strikke-entusiast

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *