Udrydning: Badeværelsesskab 1 / Declutter: Bathroom Cabinet 1

Jeg startede i sin tid min rejse i minimalisme med at rydde ud i mine ejendele 15 minutter om dagen. Hver dag i ret lang tid. 
Og der er en god grund til at gøre det sådan: Hvis noget bliver en rutine, så er det så meget nemmere at komme i gang og få gjort det. Det fik virkelig bund i bunkerne.
Jeg har ikke nær så mange ting nu, men alligevel nok til, at jeg igen fik følelsen af, at det ikke var til at rydde ordentligt op. Og den følelse kommer som regel af, at man har for mange ting.

Så jeg er igen begyndt på “15 minutter om dagen”. Dog lidt anderledes. Nogle dage rydder jeg ud.
Andre dage vælger jeg en anden opgave i huset, jeg ellers ikke ville få gjort i den daglige renholdning af huset (hvornår har du sidst gjort rent på toppen af køleskabet?).


Several years ago, I decluttered for 15 minutes each day. And it worked so well. 
If you turn your jobs into routines, it is so much more easy to get going.

I don’t have nearly as much stuff now, but I was starting to get that feeling of not being able to tidy up properly. And that feeling is usually caused by having too many things.
So I have started “15 minutes a day” again. Some days I declutter. Others I chose tasks I wouldn’t get to, when I clean and tidy normally (when have you cleaned the top of the refrigerator).
 

I dag har jeg ryddet ud i mit ene badeværelsesskab. Det gjorde jeg også for nogle måneder siden, så det blev kun til et lille papstykke, nogle ødelagte hårelastikker og 4 vitaminpiller.

Men… så var der kassen med medicin. Den har vist bare passet sig selv meget længe. Jeg fyldte en frysepose 2/3 fuld (frysepose, så jeg kan aflevere det på apoteket).
Today I decluttered my bathroon cabinet. I did it a few months ago, so this time there was only a bit of cardboard, some broken hair elastics and 4 vitamin pills.
But….then there was the box of medicin. It has been hiding in plain sight. There was so much old medicin to toss. I will bring it to a local pharmacy for safe disposal.

Bagefter flyttede jeg lidt om på tingene, og kom småting i disse små runde beholdere (til babymad) som jeg havde stående og ikke brugte.
Then I organised the remaining contents and put all the little things in each their small round container, one category in each one.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *