Fra kjole til swing-nederdel (og lidt ekstra i kashmir)

Jeg syede engang en kjole i pepitaternet uld. Og var glad for den.
I once sewed this dress in houndstooth patterned wool. And I liked it.

Og så blev jeg større om brystet, og den hang i klædeskabet et par år. Men så fik jeg en idé og og syede den om sådan her. Og den var jeg også glad for.
Then I got larger around the chest, and it hung in the closet for at few years. Then I refashioned it like this. And I liked that too.

Men de sidste par år, har vintrene været varmere end de plejede, og selv på de koldere dage var den for varm. Måske får vi koldere vintre igen, men jeg gider ikke vente på det.
Så nu har jeg lavet kjolen om til en nederdel, den får jeg helt sikkert brugt mere end kjolen (når vi når hen på efteråret).
Jeg brugte det nederste af overdelen til at lave taljestykket.
But we have had warmer winters the last couple of years, and even on the colder days, it was too warm to wear this dress.
So now I have remade the dress into a skirt. I am sure I will get a lot more wear out of it like this (when autumn comes).
I used the lover part of the bodice to make the waist band.

Pulloveren er forresten også et redesign. Et hurtigt lille et: Jeg blev bare nødt til at eje den, for den er lavet af den blødeste kashmir. Men den havde en masse perler og pailetter, og det var bare så 00’er agtigt. Så væk med dem.
By the way the pullover is also a refashion, or remake. One so small I didn’t got around blogging about it.I had to own it, since it was the loveliest cashmere, but it had loads of sequins and beads, and was so 00’s. So I removed them to update the pullover.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *