En Ikke-sponsoreret anbefaling: Pudderdåsernes T-zone peeling

Jeg holder bloggen helt fri for enhver form for reklame, sponsorer eller gratis produkter. Jeg anbefaler kun noget, hvis jeg helt selv har lyst til at dele min begejstring – uden at få noget som helst for det. Det sker ikke så tit, faktisk tror jeg kun, at jeg har gjort det én gang før.

Men nu vil jeg gerne anbefale et hudplejeprodukt: Pudderdåsernes T-zone peeling.

Jeg har altid haft en ret træls ansigtshud: Nopret og ujævn og knoppet. Jævnligt bumset. Store store porer og rødmen. Fedtet, men alligevel “fnulrende” hud.
Jeg har fulgt Pudderdåserne i et par år for at lære mere om makeup og hudpleje. De begyndte at lave deres egne produkter, deriblandt altså T-zone peelingen. Det var et forsøg værd på min trælse hud. Selvom det var mange penge.

Efter 2-3 uger, hvor jeg havde brugt den hver aften, var det bare blevet værre. Jeg var ret træt af at have spildt så mange penge. Jeg havde dog godt læst, at det kunne blive værre til at starte med,så jeg fortsatte med at bruge den hver aften – om ikke andet så som en natcreme.

Efter 2 måneder: En dag hvor jeg stod og var ved at komme dagcreme på, gik det pludselig op for mig, at min pandehud var helt glat! Og min hage. Og min overlæbe. Jeg stod i flere minutter og mistroisk/målløst bare aede min hud og inspicerede den. Det havde sgu virket!
Den grove hud der, lige siden jeg som 11-12 år gammel kom i puberteten, havde lignet et groft off-road spor, var nu glat som nylagt asfalt (ja ok, poesi er ikke lige min stærke side).

Jeg har stadig en 3-4 bumser om måneden, men det er intet i forhold til før, og jeg er totalt forelsket i hvor pæn min hud er blevet.

Jeg har ikke et før-billede, da jeg ikke havde forventet det store af produktet. Så mit før-billede er et lidt fjoget et med kikset hår.
Se bort fra at efter-billedet generelt er bedre, og se hvor anderledes huden ser ud nu. Jeg må stadig af og til tage et ekstra kig i spejlet for at forvisse mig om, at den er god nok.

Jeg har ikke makeup på i nogen af billederne.

Jeg er overbevist og konverteret fan.
(Eneste ulempe nu er, at mine pigmenteringer midt i panden og på overlæben er tydeligere, fordi de ikke sløres af bumser og knopper. Men det tager jeg gerne med 🙂 ).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *