Lækre snitmønstre til kvindekroppe

Jeg er begyndt at sy mit eget undertøj. Det føles lidt syret, men hey, hvorfor ikke. Og så kan jeg få det præcis, som jeg vil have det. Jeg har ikke standardmål. M passer i taljen, men er for lille om rumpen. L passer om rumpen, men falder ned. Og jeg får håndværkerrevne i hipsters, og gider ikke mormortrusser.

Jeg har fundet en fed netbutik, som har de fedeste mønstre (jeg tjener intet på at sige dette, jeg er bare en tilfreds kunde). Mønstre er lavet med en virkelig stor forståelse for, hvordan kvinders kroppe faktisk ser ud, nemlig på mange forskellige måder. Og det er mønstre, der er lavet for at være sindssygt behagelige og flatterende, og samtidig lækre og flotte.
Snitmønstrene er tydeligvis meget gennemarbejdede og med virkelig gode arbejdsbeskrivelser.

Netbutikken hedder Stitch Upon A Time.
Jeg har købt 4 mønstre derfra indtil videre, og jeg er forelsket. Eneste ulempe er at man skal udskrive mønstrene på en printer og klistre dem sammen. Men jeg overlever det, for mønstrene er så gode.

Jeg har indtil videre lavet (billederne er fra netbutikken):

– Scrundlewear (trusser). Stofbåndene om benåbningerne gør dem SÅ behagelige, og der er garanti for at de IKKE kravler op. Aaaaahhhh. 

Men jeg vil gerne have noget med ben i også. Fordi det kan jeg godt lide. Så jeg købte:
Womens Boxerwear. De er SÅ gode. Samme snit som mænds tights, men lavet til kvinder. Suveræn komfort.

Korte ben:

 Længere ben:

Næste projekt er Goldilegs (stræk-jeans). Jeg har store forhåbninger til endelig at kunne få jeans, der sidder godt og komfortabelt på mig.

Og så skal jeg til at sy Kids Boxerwear til min søn også.

Der er i øvrigt en Facebookgruppe for de, de bruger butikkens mønstre: https://www.facebook.com/groups/suatchat/?fref=ts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *