Forårshavearbejde

I sidste uge fik haven en ordentlig omgang, så den blev rigtig forårsklar.

Først og fremmest blev den dumme, irriterende kæmperod blev endelig gravet op, så jeg kan få højbede der.

Babyplanterne venter tålmodigt.

Solsortene synes at det er fint af mig, at jeg har redemateriale til dem (plantesække til højbedene).

Her skal være varmt-og-tørt bed.

Kaninerne er flyttet til nyt græs, som er vokset dejligt langt, nam nam.

Min plæneklipper, som er elddrevet og med ledning, kan lige nøjagtig ikke nå ud til ydersiden af hækken. Så der har været en del ukrudt på ydersiden. Men nu er der flis i stedet, det burde nedsætte arbejdsbyrden derude.

Der var mariehøner overalt!

Og jeg klippede af afbårne skud af hindbærplanter fra sidste år, ned, fjernede mos i jordbærbeddet, trimmede humleplanterne og hækken lidt. Til sidst tog jeg træfliserne på terrassen op, rensede dem, fejede og rensede fliser nedenunder, og lagde træfliserne på plads igen.

Så skal jeg bare en tur på genbrugspladsen.

Og nu…hvordan skal mine højbede se ud. Tid til at lægge planer på en regnvejrsdag.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *