Julekonfekt
Og til de voksne alverdens forskelligt krymmel. De kan ses i de hvide æsker til venstre.
Der blev trillet og trillet og trillet og trillet.
garn, da trilleriet blev kedeligt. Det er ret god motion at skulle over
og under det, kan jeg fortælle.
– Først ristede jeg en pose mandler i ovnen (man kan også gøre det på en pande, husk så at vende i det ofte). Når det begynder at tage farve og dufte, er det færdigt. Det tager 6-10 min. ved 200 C.

Så gik det hele lige lidt hurtigt, så ingen billeder, men:
– Plop mandlerne i den smeltede chokolade og vend rundt, så de er helt dækket.
– Tag dem op enkeltvis med en gaffel og sæt dem på bagepapir.
– Sæt dem i køleskabet.
– Når de er helt kolde, kan de vendes i forskelligt pulver.
Jeg delte portionen i tre, og vendte i:
1. En blanding af kakao og kanel
2. Lakridspulver
3. Flormelis
Cornflakeskager
Til sidst brugte jeg den overskydende smeltede chokolade + smeltede mere, til at lave cornflakeskager.
Det er meget meget simpelt (og kan i øvrigt også laves med f.eks. poppede ris (Rice Krispies) eller popcorn):
– Kom en generøs mængde cornflakes i din smeltede chokolade.
– Vend godt og grundigt til alle cornflakesne er dækket af chokolade.
– Kom chokoladekornflakesne i linse- eller muffinsforme. Det er nemmest at gøre med hænderne, men mindre fedtet med en ske.
– Stil i køleskabet til chokoladen er hård
Præsentationen var enkel. En gammel kasse.
Gammel kasse med julestof foldet rundt om.
Gammel kasse med julestof foldet rundt om og konfekt i.
Jeg gjorde det samme med låget til en skotøjsæske, som så kunne fungere som bakke.
Forresten, de hvide æsker er paptallerkner, der er klippet slidser i og foldet. Det var vildt nemt.
Jeg fandt vejledningen på Pinterest HER (hvis man søger på Paper plate box, kan man finde flere variationer).