Hvad-skal-jeg-kalde-endnu-en-post-om-omsyning….

To omsyninger, somhar til fælles at jeg ikke fik taget førbilleder.

Hvid skjorte. Efter jeg omsyede den sorte skjorte, gik det op for mig, hvor nemt det egentlig er at sy skjorter ind. Der er så mange sømme, at det er nemt lige at sy lidt ind hist og her oveni sømmene. Og det er faktisk enkelt at korte ærmer af. Så str. 40 blev til str. mig (36/38)

Dette var en slags tunikacardigan. Stofbæltet på billederne var en stram kant forneden på beklædningsgenstanden. Jeg fjernede kanten og sømmede kanterne på den og på cardiganen. Og så syede jeg kanten-nu-bælte fast i siderne af cardiganen. Vupti, alsidig hverdagscardigan.

Jeg har set mange modebilleder på det sidste, der er stylet sådan her:

 Den kan også være klassisk slåom.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *