Kashmircardigan fra L til M

Jeg fandt en cardigan i en genner engang. Strygemærket sagde at det var 100% uld, men min fingerspidser sagde at det var den ikke. Det faktum at resten af det, der stod på strygemærket var på kinesisk, bortset fra “Made in China” bestyrkede mig i at det var et kopiprodukt. Mine fingere siger uld, angora, måske lidt silke og måske noget kunststof.
Bortset fra det er den rigtig dejlig blød og har en fin rødorange farve, der klæder mig.
Den har dog altid været en størrelse for stor, men af en eller anden årsag har jeg ikke fået gjort noget ved det. Men i går blev jeg pludselig irriteret på den, satte mig ved overlockeren og 10 min senere:

Jeg har smalnet den i siderne og under armene.
Der er ikke noget førbillede, da det var en pludselig spontan indskydelse, og jeg vidste at jeg ikke skulle tænke for meget for det, men bare gøre det.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *