Brombærparfait

Vil I have opskriften? Vil I, vil I?


Brombærparfait

3 pasteuriserede æg
100 g sukker
3 dl fløde
400 g brombær
Vanilje efter smag
Et lille skvæt citronsaft

 – Pisk æg og sukker lææææææææænge (egentlig er det meningen at man skal piske hvider og blommer hver for sig, men jeg synes at resultatet bliver lige så godt med hele æg, og det er nemmere).
– Pisk fløden til skum. Den skal stå i bløde toppe.
– Vend flødeskummet i æggesnapsen.
 – Blend brombærrene godt. Hvis du føler dig ekstra husmoderlig kan du si mosen, og mase kernerne fra. Jeg gider ikke.
–  Kom et skvæt citronsaft i og smag til med vanilje til det smager godt.
– Fryses 40 minutter i ismaskine.

Eller kommes i fryseren og skrabes/røres et par gange under indfrysningen (parfait bliver ikke lige så stenhård som almindelige is, hvis det ikke omrøres, men får alligevel en mere cremet konsistens, hvis du gør),

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *