Sweater til benvarmere og halstørklæde

Jeg har lige arvet en stor pose tøj fra en bekendt (Tak C! 🙂 ). Hun har virkelig god smag, men tøjet er str. XS, så omsynings-kreativiteten måtte i gang.
Jeg kunne rigtig godt lide denne sweaters mønster, og den var sååå lækker blød. Men altså meget for lille til mig, og mønstret ville være voldsomt at have over hele halvdelen af kroppen.
Jeg har før lavet benvarmere ud af ærmer, men disse ærmer var for smalle til det. Men så kunne jeg jo bruge for- og bagstykket i stedet. Jeg klippede delene fra hinanden, foldede bag- og forstykke på langs, prøvede dem på på vrangen og satte nåle i og syede med overlockeren:

De er lange nok til at nå op over knæene.

Men kan også bruges rynket lidt ned.
Ærmere syede jeg sammen med ærmebuerne mod hinanden,

                                 

…til et fikst lille halstørklæde.

In English:
I liked the ever so soft fabric of this sweater (wool/angora/cotton/rayon blend). I also liked the colour and the pattern, although I thought it would be too loud covering half my body.
But that weren’t an issue, since the sweater was a size XS, and I am a M/L.
This winter will be all about legwarmers for me. The sleeves were to narrow to make legwarmers out of, but the front and back had enough fabric for that. I made one legwarmer from the front, and one from the back.

They fit overknee. Or can be worn slouchy.

I made a scarf out of the sleeves 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *