Slåomkjole til nederdel

Jo, i har set denne slåomkjole før, jeg lavede en cardigan/bolero ud af toppen af den, se her.
Nu var jeg så nået til underdelen, som blev til en nederdel.
Jeg syede bindebåndet fast på den del af nederdelen, som ikke havde det fastsyet allerede. Jeg havde overvejet at lade bindebåndene blive på til lukning, men valgte at sætte et par store trykknapper i i stedet, især med tanke på at undgå klumpede buler under blusen.
Fra en for lille slåomkjole med et for overdrevet mønster til mig, til en enkel og brugbar nederdel.

In English:
Too small wrap dress (I previously made a bolero out of the top).
I stitched the ties to the skirt. Then I added two snaps. I had thought of continuing having the ties as closure, but snaps will be less bulky under a top.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *