Klunser for en dag ;)

Jeg  har fundet en masse ting, som jeg manglede, og intet af det er købt fra ny. En god del af det, har jeg endda fået gratis. Det kan betale sig at være på udkig og at være tålmodig.
På loppemarked fandt jeg denne til 50 kr. Jeg har længe været på udkig efter en ergonomisk skammel med hjul, og gerne i en klar farve (til når jeg syr og hopper frem og tilbage mellem symaskine og overlocker). Og tada, der var den!:
Jeg har manglet et syskrin til når jeg er viking (historisk formidler). Nåle og smådimser har det med at forsvinde sporløst mellem græs og lammeskind. Og så fandt jeg denne æske i gammel stil. Den er håndlavet, og kostede mig også 50 kr.
Jeg kunne ikke stå for denne. Ikke så meget pga. den konede form ;), men for det utrolig smukke strikkede mønster. Den skal jeg nok få syet om til noget lækkert. Jeg tænker at den kan være perfekt over en sommerkjole (når jeg lige har fået syet den 4 numre mindre).
25 kr. betalte jeg for den.

Min store R på 5 år er ved at vokse ud af sin 9-18 kg’s autostol, så jeg har været på udkig efter en ny i størrelsen større. Og det fandt jeg da også lige.
250 kr., og den er som ny (bortset fra at den trænger til en virkelig grundig omgang støvsugning).

Det var de ting, jeg har betalt penge for. Derudover har jeg fået:

6 billedrammer. Jeg manglede en stak og kom lige forbi en forårsoprydning.

Et spejl med hvid træramme.

To smukke lamper til. Tænker hyggeligt lys på aftenen på terrassen.

En masse små plantebakker. Jeg har masser af frø, men ikke nok steder at gøre af dem, der skal forspires, så dem tog jeg med glæde imod.

Og sidst men ikke mindst: Virkelig virkelig mange meter flettet søgræs. Ikke lige noget, der er en standardvare nogen steder. Jeg har en plan, som involverer vikingehåndværk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *