Gæstemad på budget

Der er mange udskæringer af kød, som de færreste spiser til hverdag. Ofte nogen som kræver lidt mere tid eller lidt mere arbejde. Men også nogen som er billige.

Til min søns fødselsdag den anden dag serverede jeg ossobuco. Det var virkelig nemt at lave, og det stod bare og passede sig selv i en 3-4 timer. Og så kostede kødet kun 60 kr./kg og smagte vidunderligt.
Jeg brugte Brdr. Prices opskrift.

Til dessert fik vi hjemmelavet is. Jeg havde lavet parfait, som bliver luftigt og blødt uden at man skal have gang i en ismaskine. Frugten/smagen var en ½ liter smoothie med blandede frugter, som jeg havde købt som datovare i Netto.
Opskriften var denne.

Jeg har lige givet min søns lille Briokomfur væk. Og så spurgte den glade modtager, om jeg ikke ville have lidt garn af hende. Jo da, altid. Og så fik jeg en HEL pose af det lækreste garn. Det bytte er helt ok for mig!
(Det lugtede lidt af røg, derfor det hænger til udluftning på tørresnøren).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *