Sweater-metamoforse

Jeg elsker denne sweater. Det er det absolut varmeste stykke tøj, jeg ejer, og de der dage, hvor det er for koldt til, at man overhovedet burde overveje at stå ud af sengen, er den genial. Men smart er den ikke ligefrem.
Jeg fandt denne tutorial, og besluttede at give det et forsøg med den som inspiration.
Dekonstruktion:
Og rekonstruktion. Jeg vendte ikke ærmerne omvendt, som i tut’en, men smalnede dem dog lidt.

Til sidst tog jeg knapkanten, som jeg havde klippet af til at starte med, og syede den på igen.

Den færdige bluse. Nu en del fiksere, og stadig deeeejlig varm.

In English:
A warm and cosy, but not at all smart sweater. I used this tutorial as inspiration for recontructing the sweater into a more chic sweater.

One Comment

  • Det er så hyggeligt med alle dine omsyninger 🙂 Jeg har endnu ikke fået lavet en omsyning til blot mig selv. 🙂
    jeg har dog lavet et tæppe af vores gamle skjorter og kjoler og syet en del ærmer om til bukser da min søn var lille. Kroppen blev brugt til føromtalte tæppe, der er så blødt at vi alle slås om det.
    oh jo jeg har også syet en hættetrøje om til en hættetrøje til min søn. Det er så hyggeligt at se ham i den. nu er den dog ved at være for lille til ham.
    Meen det kunne da være jeg skulle sy noget om til mig selv. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *