Strygebrættets forsmædelige endeligt

Strygebrættet fylder, når det er slået op, og når det er sat af vejen. Jeg gider aldrig hente det og slå det op, når jeg skal bruge det. Og jeg gider ikke at slå det sammen igen og sætte det af vejen (for jeg skal sikkert bruge det igen lige om lidt). Bare en virkelig irriterende genstand!

Jeg har drømt om sådan et slå-ud-strygebræt, som man ser i gamle film. Men hvordan fik jeg sådan et?
Endelig for et par dage siden ramte inspirationen mig. Og i dag skulle det være – eller rettere, det skulle have været i går, og derfor kunne jeg ikke blive helt færdig i dag, da jeg manglede et hængsel. Men så kunne jeg jo bruge tiden til at blogge om mit fremskridt ;).

Mit gamle strygebræt, som er min mors gamle strygebræt, fra da hun flyttede hjemmefra, måtte lade livet.

Skruede ben og højdeindstiller af.

Savede brættet lidt kortere, så det passer til det indhak, hvor det skal være.

Tegnede brættet af på stoffet (twill)

Klippede ud med ca. 8 cm sømrum, og sømmede kanten.

Kombinering af stof + bræt + små møbelsøm og en masse hamren (hvis man har en hæftemaskine, kan man gøre det noget nemmere og hurtigere).

Færdig med betrækket.

I morgen: Købe hængsel og skrue bræt op.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *