Chokoladeparfait

Mine indlæg ser muligvis lidt anderledes ud, jeg kan kun være online via mobilen i øjeblikket. Så beklager evt. primitivt layout på indlæggene og mobilbilleder.

Nå, til ære for Sidse: Chokoladeparfait med masser af chokolade og nødder, masser af smag og begrænset mængde sukker.


Chokoladeparfait
3 pasteuriserede æg
45-60 g sukker
3 dl fløde
30 g hakkede hasselnødder
60 g mørk chokolade
1 tsk appelsinskal og lidt appelsinsaft

– Pisk æg og sukker lyst og skummende.
– Smelt chokoladen og lad den køle lidt af.
– Bland chokolade, hasselnødder og appelsin i æggesnapsen.
– Pisk fløden stiv og vend den i.
– Foer en aflang  form (f.eks. en lille rugbrødsform) med husholdningsfilm, så der er nok til at dække toppen også.
– Hæld isblandingen i formen og fold filmen over.
– Fryses i 6-12 timer. Skal ikke omrøres under indfrysningen.

Pokkers telefon, vender billederne på hovedet…

Leave a Comment

Your email address will not be published.