Undervejs

Jeg er i gang med at rydde ud og reorganisere i mit hobbyhjørne. Så kan jeg forhåbentlig få lavet flere ting, når jeg ikke skal kæmpe mod bunker og forsvundne ting. 

En vigtig del af det var at få orden på alle mine små rester. Det endte med at blive sådan her. Det er ikke helt vildt fancy, men det hjalp rigtig meget på overskueligheden at folde det sammen og lægge i rækker. Så er det meget nemmere at se, hvad jeg har, og få fat på det:
Bomuldsrester:

 Andre rester:

Stof der nægtede at blive lagt sammen (f.eks. chiffon og Polyurethanlaminat):


Jeg er ved at lægge an til at sy Onion 1043, en bolero til kraftigt faststof:

Billede fra hjemmesiden: 
 

Jeg synes den er vildt smart og chic. Og da jeg selv havde noget stof liggende i ca. samme farveholdning og mønster, så lå det lige for at bruge det. Det er nu klippet ud, og venter bare på at blive syet sammen.

Og så har jeg været i Stof og Stil og fik 2,5 meter grønt bomuldsstof med retroæbler til 100 kr. Jeg skal have tænkt mig rigtig grundt om hvad det deeeeeejlige stof skal bruges til. Jeg spammer lige lidt med billeder af det:

Det er nok ikke gået nogens opmærksomhed forbi at det tordner rigtig meget i disse dage. Prøv lige at se et par billeder, jeg fik taget, mens en lille hidsig tordensky var på vej væk:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *