Hjemmelavet frostgrønt

– Vidste du at man kan fryse peberfrugt uden at blanchere det først?

Jeg elsker snackpeberfrugter og bruger dem i mange slags retter. De passer til asiatisk mad, til italiensk, til dansk, til mange forskellige ting. Men jeg syntes, at jeg sjældent nåede at få dem brugt, inden de blev for gamle. Og de kan ikke kan fås på frost.

Frostblandinger er vildt praktiske men i forvejen forbudt land for mig (bortset fra de fantastisk spændende……..gulerods/ærteblandinger). Det er virkelig svært at finde frostgrønt-blandinger, som ikke indeholder løg, hvidløg, porrer, forårsløg eller purløg (som jeg er allergisk overfor).


Så jeg undersøgte sagen og det er vildt nemt at fryse peberfrugter.
Ingen forberedelse, bare drøne i fryseren.
Så nu holder jeg øje med tilbud, og så køber jeg gerne 10 pakker snackpeberfrugter på tilbud.

Jeg plejer at strimle dem og portionspakke dem. Så kan de smides i maden meget enkelt og hurtigt (og endda mens de stadig er frosne).

Det eneste man skal være opmærksom på, er at de mister saftspændingen, altså bliver slatne, så man skal bruge dem i retter, hvor de alligevel varmes op og ville blive bløde.

Et voila!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *