Vi smovser :)

Se hvad vi har i haven. Det bliver en sorgens dag for R, når hindbærsæsonen slutter. Han er SÅ vild med dem (og med konceptet med at man kan ud i haven og bare hente maden i stedet for at købe den, hehe).

Og så har kogebogen Vidunderlig Vegetar endnu en gang fundet hjem til mig fra biblioteket. Jeg gik og savnede den hele tiden. Jeg er ikke, og bliver nok aldrig, vegetar, men det er bare en fantastisk kogebog. Jeg må og skal altså have fundet nogle penge til at købe mit eget eksemplar!

Jeg har afprøvet:
– Appelsin-daddel-kage hvor væsken er appelsinsaft, smørret er dadler og melet er couscous. Lyder sært, men den var simpelthen fantastisk. Minder mig om noget man ville få på en rigtig god café

– Vegetarmoussaka med oksekød i. Ja lidt en umulighed ikk. Men jeg brugte opskriften på moussaka fra kogebogen.
På den måde fik jeg proppet en masse lækre grøntsager og lækre tilberedninger og gode krydringer i den, og så kom jeg 400 g oksekød i ét af lagene.

Der var mad til ca. 6-8 portioner (og det ildfaste fad er af alm. størrelse). Og så med kun 400 g kød!

Og så prøvede jeg det samme med lasagne. Opskriften på vegetarlasagne og så 400 g oksekød. Her var der til 6 portioner.

Det bliver ikke sidste gang jeg prøver denne fremgangsmåde med at bruge vegetarretter og så tilsætte en smule kød.
 Det gør det meget nemmere at få masser af grøntsager, når man bruger opskrifter, hvor det grønne er primærfødevaren og ikke kød.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *