Cremet pasta med ovnstegte grøntsager og bacon
Mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums mums!
Genialt til når man ingen tid har til at lave mad.
Genialt til hvis man skal have gæster og gerne vil imponere – især hvis man stresser totalt over, om man nu har tid til at lave det hele.
Genialt hvis man gerne vil score men ikke har de store kulinariske evner.
Genialt på en flad hverdag, hvor et par almindelige ingredienser tranformeres til en smag, der får solen til at skinne.
Cremet pasta med ovnstegte grøntsager og bacon
4 personer
3 peberfrugter, skåret i korte strimler
1 lille bakke champignoner, skåret i ret tynde skiver
12 cherrytomater, halverede (eller 6 blommetomater i kvarte)
200 g bacon i tern (eller strimler skåret i kortere stykker)
rigeligt frisk basilikum
salt og peber
1 spsk olivenolie
150 g ost, f.eks. emmenthaler, fint revet
250 g creme fraiche (jeg foretrækker 9%)
250 g pasta
NB! Man kan tilsætte flere grøntsager, men undgå rodfrugter. Tilsæt f.eks. bladselleri, grønne bønner, broccoli, spidskål i strimler.
– Kom champignoner og peberfrugter (og andre grøntsager) i et stort ildfast fad, krydr med salt, peber og basilikum og vend med olivenolien.
Steger i 15 min. i ovnen.
– Tag det ildfaste fad ud af ovnen og vend grøntsager og bacon i ostepastaen. Smag efter og tilsæt evt. lidt mere salt og peber.