Hurra hurra huraaaaaa

Både R og jeg har haft fødselsdage og det har været superhyggeligt.
R var allermest begejstret for at have sine kusine på besøg, hun er 14 dage yngre end ham. De leger bare så godt sammen og stort set uden konflikter.

Vi havde jo fejret R med det helt store gaveorgie (med masser af biler og Postmand Per-ting), lagkage osv., da familien var på besøg.
Så på dagen nøjedes vi med Det Store Fødselsdagsmorgenbord. R var allermest begejstret for at drikke mælk af æggebægret (altså det er jo kun ens fødselsdag én gang om året):

Jeg fik en pengegave af min kærestes morforældre. Dem valgte jeg at bruge nede i boghandlen, der havde udsalg. Jubii, nye kogebøger til mig! Det er “Fairtrade Kogebogen”, “Bag med spelt” og “Køkkendagbogen”.


Min søster (Rs kusines mor) havde lavet mig en rullepølse i gave.

Nogen der undrer sig? 😉 Hun er slagter og jeg er løgallergiker. Der er altid løg i de der krydderblandinger, der bliver brugt til rullepølse, men hun har så lavet en uden til mig. Hun har virkelig lagt hjernen i blød for at få den smag, man er vant til i rullepølse.
Jeg skal selv koge og presse den, glæder mig rigtig meget til at smage den :D.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *