Den bedste lakseret og Hvordan man får brugt batat’er
– Fisken stegt på panden i 2*3 min.
– Halverede cherrytomater fik lige et par minutter til sidst sammen med fisken på panden, det forstærker både det søde og syrlige i tomaterne, mums.
– En håndfuld fetaost over.
Tilbehør: Kogte kartofler, dampede broccoli, hollandaisesovs (hvid sovs med citron).
Og så stod jeg den anden dag med 3 batater (søde kartofler), som jeg havde været så letsindig at bestille til levering. Det endte med følgende ret (tak til Mali).
Ovnbagte batater med olie, salt og rosmarin.
Feta og cherrytomatsalat.
Dressing af creme fraiche, salt og peber, citronsaft og eddike til ovenpå bataterne.
Samt hakkebøffer.
Det var LÆKKERT! Salaten og dressingen var perfekte til at give noget lidt “skarpt” og frisk til at spille op til de søde “melede” batater. Og det var rigtig godt med hakkebøffer, som var bataternes modsætning i smag og konsistens.
Bøfferne kunne dog godt have brugt en sovs, kunne vel bare have kogt panden af med lidt vand og maizena. Det må blive næste gang.
Jeg kunne også godt overveje at lave en frisk grøn salat til.
Ang. den der levering, så fik jeg fra Økovejen, og var yderst tilfreds. Gode varer, præcis levering, og rigtig gode priser.
Det er økologisk, men billigere for mig at købe der end at købe konventionelle grøntsager i mit lokale (temmelig dyre) supermarked.
For ikke at tale om at jeg slap for at slæbe 17 kg grøntsager hjem selv!