Jeg har købt en gruekedel!!!/I have bought a copper!!!

Jeg har ENDELIG fundet en gruekedel.
Ikke bare en gruekedel men en gasfyret gruekedel i god stand, som ikke er rusten (plantefarvning og rusthuller er en rigtig dårlig ting for både kedel og garn), til en pris der er til at betale og (ikke mindst) solgtes i omegnen af hvor jeg bor. Endelig lykkedes det, og en af mine pragtfulde kolleger gik med til at lægge bil til afhentningen.
Jeg skal farve, jiii, jeg skal farve, hoppe hoppe ;D. Jeg har en gruekedel!

In English:
I have FINALLY found me a copper.
Not just any copper, but a copper that runs on gas, is not rusty, is fairly cheap and (not least) sold at a place within a reasonable distance from where I live. It finally worked out, and one of my lovely colleagues (with a car) drove with me to pick it up.
I am going to dye, jiii, I am going to dye, *jumping with joy*. I have got a copper!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *