Sommer i Danmark

Hvad tager man egentlig med i rygsækken på en endagstur på dette tidspunkt af året? Jeg morede mig lidt, da jeg fik kigget på, hvad jeg havde pakket: Solcreme, bikini, solbriller og vand – samt en sweater og en paraply. Forberedt på alle eventualiteter 😉
En uge til Trelleborg…jeg skal lige have syet det sidste tøj, så deter vist meget godt at der er en uge endnu.

…med andre ord: Jeg nyder sommeren, laver ting jeg kan lide, og laver ellers temmelig lidt. Når markedsugerne begynder, bliver dagene fyldt mere op med gøremål, så jeg nyder at dovne lidt nu.

In English:

What to bring for a day trip at summertime in Denmark? Obviously sun screen, bikini, sun glasses and water – plus a sweater and an umbrella (picture). Prepared for anything 😉 That’s summer in Denmark.

A week till Trelleborg Market. I have some sewing to do, so it’s probably good that there is a whole week until the market.

….in other words: Enjoying the summer, doing things I like, but generally doing very little. When the market weeks start I’m going to be more busy, so right now I’m enjoying being a little lazy.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *