Pakker

Posten kom med to store pakker til mig (picture1).
Endelig! Hoppe, hoppe. Hvor er der en saks…..en saks! Hm…en køkkenkniv? Ok; skære, flå, rive, hive. Nøøøøj 😉
GARN!!! Dejligt gotlandsk pelsuld, og færøsk uld. Der er mest af det ufarvede (de grå og brune nuancer), som også var det jeg gerne ville have fat i. Det skal jo plantefarves.
Resten er fine til vikingetids-genstande, da farverne er gode nok (=jeg kan plantefarve de farver), dog bortset fra garnet i to lilla/violette/pink nuancer samt den koboltblå, så dem lægger jeg i strikkekisten (picture2).

Der var også 2 kg “naturhvidt” garn i samme tykkelse og 800 g noget tykkere garn, også i naturhvidt.

Jeg skal farve i weekenden, til Wunjos lille pinse-/lufte-telt-/lad-os-finde-på-en undskylding-for-at-holde-en-fest- komsammen ;).
Først og fremmest skal jeg have farvet det grå stof jeg har liggende kraprødt, jeg glæder mig så meget til at se hvilken nuance det bliver (jo, jeg ved godt hvad jeg laver, og jeg ved ca. hvilken nuance det skulle blive, men med plantefarvning, ved man aldrig helt). Og så må vi se hvad jeg finder på derefter. Måske en lille indigofarvning.

Men først skal jeg til Kbh. fredag aften og se Anders Matthesens nye show, julegaven til mine søskende og jeg fra vores forældre. Timingen kunne være bedre, men jeg glæder mig meget til det.

In English:
I got two parcels today, all filled with lovely yarn. Part gotlandic wool, part faroese wool. I plan on dyeing on the undyed ones, but the rest can be used for reenactment purposes, since they are the right colour (except the to pink/purple colours and the cobalt blue one). There was also a few kilos of natural white undyed yarn.
I’m going to dye this weekend at the Wunjo gettogether. First the grey woolen fabric that is going to become madder red, I’m looking very much forward seing what niance it becomes. And maybe a little indigo dyeing as well.
But first to Copenhagen tomorrow to the stand-up comedian Anders Matthesen’s show. He is awesome. Except for the fact that I already have far to many arrangements/commitments/plans right now, I’m looking forward to it.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *