Hej, jeg er Sagas søn

Jeg er Sagas søn. Jeg skal være hjeme på grund af Corona-virus. Jeg er 11 år. Jeg synes at det er sjovt at være med til at skrive på bloggen.

Jeg skal også lave en dagbog til skolen mens jeg er hjeme.

Saga:
Som alle andre landets børn skal Roar være hjemme det næste stykke tid. Han kommer til at være gæsteskribent på bloggen, og skrive lidt om sin hverdag, hvad vi laver sammen og hvad vi finder på for at få tiden til at gå, og hvad han laver af skolearbejde.
Det bliver interessant at være hjemmelærer, såvel som at etablere hverdag i en usædvanlig situation. Og vi vil gøre os umage med at finde hyggen frem også.

Kunsten at tage selfier

Roar: Jeg skal tage billeder til min dagbog af vajret.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *