RØD balayage (det handler om mit hår)

Frisøren sagde at mit outfit med kontrasten mellem min grønne kjole og det røde hår – og så min lækre hat som accessory – så “blogger-agtigt” ud. Det var vist en kompliment (og det var selvfølgelig ikke tilfældigt, at jeg havde netop en grøn kjole på). 
Men så bliver jeg jo næsten nødt til at vise jer, hvad jeg har fået lavet, selvom jeg ikke er fashion blogger.
(Jo, jeg går op i mode i det tøj, jeg redesigner, men jeg er jo ikke en klassisk modeblogger á la indholdet af et dameblad).

Jeg fik ikke lige taget et før-billede, men det så nøjagtig sådan ud, bare 10 cm længere.

Og mit nye lækre hår.

Det er en rød balayage (Hvad er balayage) med to nuancer rød: En der er en tand dybere i farven end postkasserød (rubinrød tror jeg den hed), og en mørkere rød, som binder det røde sammen med min egen hårfarve.
Legede lidt med det her til morgen (jeg kigger opad på billedet):

Jeg er sååå vild med det og det er fuldstændig som jeg havde tænkt mig det, både i farver og fordelingen af dem (og det er stort, for jeg har en indgroet mistillid til frisører og frygter altid, at de laver noget forfærdeligt med mit hår).

Den dygtige frisør hedder Carina Storm og arbejder i Trend of Hair i Odense.
Skal vi så ikke også have sådan et Instagram-agtig billede, og min meget moderne Monstera (planten med de store blade) i baggrunden?
Ville du overveje at få lavet noget lignende? Hvad synes du om balayage generelt?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *