Udrydning: Bælter / Declutter: Belts

Jeg har altid foretrukket at rydde ud lidt ad gangen, snarere end en kæmpe omgang med en hel kategori eller et helt rum ad gangen, lige siden jeg startede på min rejse som minimalist for 8 år siden. Min favorit er at tage ét lille sted, én kasse, én hylde, og så rydde ud i max. 15 minutter (og jeg skal stoppe, når de 15 minutter er gået).
Det gør at jeg altid kan overskue, rumme og har tid til at gøre det, for det er jo bare 15 minutter. 15 minutter kan jeg godt klare.
Det første år, hvor alt føltes uoverskueligt, gjorde det at tage det i bittesmå bidder á 15 minutter – hver eneste dag i et år – en kæmpe forskel på hvordan mit hjem føltes, og samtidig forenklede jeg også mit indre.
I have always preferred to declutter a little at a time, rather than a huge purge of a whole category or room at a time. Ever since I started on my minimalist journey 8 years ago.

My favourite way to do it, is to take one tiny spot, one box, one shelf and declutter for 15 minutes (and then stop).
I can always do that, find the time and energy for it, no matter what, because it is only 15 minutes. !5 minutes is always possible.
The first year of minimalism, when I found it hard to overview anything, the teeny tiny bits of 15 minutes at a time – every day for a whole year – made a huge difference in how my home felt to be in, and at the same time I decluttered my soul as well.

Dagens vejr: Tordenvejr og lynild, hagl og vilde mængder regn

En enkelt kasse: Min bæltekasse proppet med bælter, og så tit bruger jeg altså ikke bælter.
My box og belt stuffet with belts. I don’t use belts that often, it was way too many.

Jeg sorterede ret nemt 17 fra.
I easily decluttered 17 belts.

Der er stadig mange, og jeg har besluttet at holde godt øje med, hvilke jeg ikke bruger, og begrænse samlingen yderligere, når jeg ved hvilke jeg bedst kan lide og bruger mest.
There are still a lot, and I have decided to keep an eye on, which ones I don’t use, in order to declutter the collection further, when I know which ones I like best and use the most.Nå ja, og så var der også en lille bøtte med brede bælter. Det gule og det simple sorte (ved siden af det blå) fik lov til at blive.
Oh, and there was also this little box with wide belts. The yellow one, and the simple black one (next to the blue one) got to stay.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *